Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αντόνιο Μπαντέρας: «Επίσκεψη» στον Ηρακλή, υπέγραψε τη φανέλα με το «10»

Αντόνιο Μπαντέρας: «Επίσκεψη» στον Ηρακλή, υπέγραψε τη φανέλα με το «10»
facebook.com/GSIraklis/

Ο διάσημος ηθοποιός, Αντόνιο Μπαντέρας, θα μείνει στη Θεσσαλονίκη περίπου ένα μήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» και τη Δευτέρα (28.06.2021) βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την περασμένη Παρασκευή (18.06.2021), για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer».

Τα γυρίσματα της Δευτέρας ξεκίνησαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, έχοντας στο… επίκεντρο ένα σκηνικό, που κατασκευάστηκε σ’ ένα μέρος των εγκαταστάσεων του Γ.Σ Ηρακλή.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας “… βρέθηκε από νωρίς στο χώρο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Ηρακλής που του εξήγησαν την ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα υπέγραψε μια φανέλα που του δόθηκε και ήταν εξαιρετικά ευγενικός και φιλικός, ενώ τόνισε ότι του άρεσαν οι εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε για την συνεργασία”.

Παράλληλα, η ενημέρωση του “Γηραιού” αναφέρει πως στον πασίγνωστο ηθοποιό “… δόθηκε μια φανέλα του Ημίθεου στον σκηνογράφο της ταινίας Ντεηβιντ Ιγκραμ, καθως το ονοματεπώνυμο του είναι μια ξεχωριστή ιστορία για τον Ηρακλή.”

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις