Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Αντρέας Μπρέμε: Ενός λεπτού σιγή στο Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τον θρύλο των «νερατζούρι»

Αντρέας Μπρέμε: Ενός λεπτού σιγή στο Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τον θρύλο των «νερατζούρι»

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αντρέας Μπρέμε, πριν τη “σέντρα” του Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τους “16” του Champions League. Ο θρύλος της Εθνικής Γερμανίας “έφυγε” από τη ζωή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20.02.2024).

Η Ίντερ θρηνεί το θάνατο του Αντρέας Μπρέμε. Ο θρυλικός Γερμανός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών -από ανακοπή καρδιάς- με την Ίντερ να τιμάει τη μνήμη του.

Στην 15ετή καριέρα του, ο Μπρέμε πανηγύρισε δύο φορές την κατάκτηση της Bundesliga, τη μία με τον Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν το 1998, την πρώτη χρονιά ανόδου του γερμανικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία. Στη διάρκεια της καριέρας του ο αριστερός μπακ και αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στις Ζααρμπρίκεν, Καϊζερσλάουτερν, Μπάγερν, Ίντερ και Σαραγόσα. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Ιντερ κατέκτησε μια φορά τον τίτλο στη Serie A, ένα Σούπερκαπ Ιταλίας κι ένα κύπελλο UEFA.

Λίγο πριν την έναρξη του Ίντερ – Ατλέτυικο Μαδρίτης, οι “νερατζούρι” τίρησαν τη μνήμη του Γερμανού, κρατώντας ενός λεπτού σιγή, τη στιγμή που στη γιγαντοοθόνη του “Τζουζέπε Μεάτσα” έκανε την παρουσία της μια φωτογραφία του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις