Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αντβέρπ – ΑΕΚ: Έφυγε για την Αμβέρσα η αποστολή της Ένωσης

Αντβέρπ – ΑΕΚ: Έφυγε για την Αμβέρσα η αποστολή της Ένωσης

Την ώρα που στην ΑΕΚ… γελάνε με τα δημοσιεύματα περί Σέρχιο Ράμος, η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Αμβέρσα, ενόψει του αγώνα της με την Αντβέρπ, για τα playoffs του Champions League.

Έχοντας σαν στόχο, να επιστρέψει από την Αμβέρσα με ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει ελπίδα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, η ΑΕΚ “πέταξε” το πρωί της Δευτέρας, ενόψει του αυριανού της αγώνα στην έδρα της Αντβέρπ (22/8, 22:00, Newsit.gr, Cosmote TV).

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Ελ. Βενιζέλος. Αρκετοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που πλησίασαν τους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα, για να βγάλουν μια φωτογραφία.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή της ΑΕΚ -σε σχέση με αυτή που είχε ανακοινωθεί για τα ματς κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ- είχαμε αλλαγές, αφού επελέγη ο Έκι Πόνσε και βγήκε εκτός ο Τομ Φαν Βέερτ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις