Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Πως παίρνουν οι Πειραιώτες την πρώτη θέση στον όμιλο τους στο Europa League

Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Πως παίρνουν οι Πειραιώτες την πρώτη θέση στον όμιλο τους στο Europa League

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε (19:45, Cosmotesport2, LIVE από το newsit.gr) την παρουσία του στους φετινούς ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Αντβέρπ στην Αμβέρσα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει τη νίκη, προκειμένου να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, η οποία δεν είναι αποκλειστικά δική του υπόθεση, μιας κι εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Εάν οι Τούρκοι νικήσουν εντός έδρας τους Γερμανούς και οι Πειραιώτες πάρουν το διπλό στην Αμβέρσα, τότε ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι δεύτερος και θα αναγκαστεί να αντιμετωπίζει μία από τις τρίτες ομάδες του Champions League με φόντο τους “16” του Europa League. Εάν τερματίσει πρώτος, περνάει απευθείας στους “16” του Europa League.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-3-3. Ο Βατσλίκ θα είναι στο τέρμα και μπροστά του θα έχει τους Παπασταθόπουλου, Σισέ, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Αγκιμπού ή ο Μπουχαλάκης με τους Εμβιλά και Καμαρά και στην επίθεση οι Λόπες, Μασούρας στα άκρα με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Θυμηθείτε το Ολυμπιακός – Αντβέρπ του πρώτου γύρου στο Φάληρο:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις