Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άνχελ Ντι Μαρία: Διαρρήκτες στο σπίτι του Αργεντινού – Καταδίωξη και σύλληψη του ενός

Άνχελ Ντι Μαρία: Διαρρήκτες στο σπίτι του Αργεντινού – Καταδίωξη και σύλληψη του ενός
Reuters

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τετάρτης (05.10) ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, την ώρα που ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους βρισκόταν στην βίλα του, με την σύζυγό του και τον συμπαίκτη του, Ντούσαν Βλάχοβιτς, άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στον χώρο.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», τρεις ληστές επιχείρησαν να διαρρήξουν τη βίλα του Άχελ Ντι Μαρία, το βράδυ της Τετάρτης (05.10 / περίπου στις 19:30).

Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι η παραβίαση του συστήματος ασφαλείας ενεργοποίησε τον συναγερμό, ενώ και στις κάμερες καταγράφηκε ότι κάποιοι προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι του Ντι Μαρία.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από φύλακα, ο οποίος επικοινώνησε με την αστυνομία, που επενέβη άμεσα, με αποτέλεσμα την σύλληψη ενός ατόμου, μετά από καταδίωξη κοντά στο σπίτι του Ντι Μαρία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έχει πέσει θύμα ληστείας, τόσο όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όσο και όταν έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις