Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανυπόμονος ο Αλμέιδα μετά το Άρης – ΑΕΚ: «Συγκινούμαι με τους οπαδούς και θέλω να έρθει η Κυριακή για να πανηγυρίσουμε»

Ανυπόμονος ο Αλμέιδα μετά το Άρης – ΑΕΚ: «Συγκινούμαι με τους οπαδούς και θέλω να έρθει η Κυριακή για να πανηγυρίσουμε»
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα του Άρη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται μία… ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 1.

Μετά το τέλος των δύο αγώνων, ο Αλμέιδα έδειξε να ανυπομονεί για τους πανηγυρισμούς με τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία ενόψει του αγώνα με τον Βόλο στην τελευταία αγωνιστική.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

Για το ματς: «Έπρεπε να έρθουμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι δεχόμενοι έναν γκολ. Ήμασταν σε… ένταση, ωστόσο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για την ανατροπή του σκορ: «Πάντα προσπαθούμε να παραμένουμε ήρεμοι, όταν τα παιχνίδια δεν πάνε καλά. Εμπιστεύομαι του παίκτες μου. Έχουν αποδείξει πως είναι πνευματικά πολύ δυνατοί.

Η φετινή σεζόν είναι πολύ καλή. Το παρόν μπορούμε να ζήσουμε με χαρά, αλλά με ηρεμία γιατί απομένει ένα παιχνίδι. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον κόσμο της ΑΕΚ. Νιώθω ευγνώμων που με έχουν επιλέξει σε αυτή την ομάδα. Ο κόσμος μεταδίδει την ενέργεια του στην ομάδα, στηρίζοντας μας όπου κι αν παίζουμε. Θέλω να έρθει η Κυριακή, να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί τους την κατάκτηση.

Μπορώ να το φανταστώ. Ξέρω τι μας περιμένει στο αεροδρόμιο. Το διασκεδάζω. Ελπίζω και πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις