Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απάντηση της ΕΠΟ σε Καραπαπά: “Ποτέ δεν ειπώθηκε ότι δεχόμαστε πιέσεις για τον τελικό”

ΕΠΟ
ΦΩΤΟ intime

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της απάντησε στα όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς για πιέσεις που δήλωσε πως δέχεται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, αναφορικά με τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με επίσημη ανακοίνωσή της σχολίασε τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, στο “ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6” τονίζοντας πως ποτέ δεν δέχτηκε στέλεχός της πιέσεις για τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, θέμα που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Καραπαπάς: “Ο Γραμμένος μας έδωσε δίκιο αλλά είπε πως δέχεται πιέσεις για τον τελικό”

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις