Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Απελπισμένος Αμερικανός παίκτης της Μπουντούτσνοστ! “Βοηθήστε με να γυρίσω στις ΗΠΑ”

Απελπισμένος Αμερικανός παίκτης της Μπουντούτσνοστ! “Βοηθήστε με να γυρίσω στις ΗΠΑ”
ΦΩΤΟ Intime

O Αμερικανός παίκτης της Μπουντούτσνοστ, Τζάστιν Κομπς έχει εγκλωβιστεί στο Μαυροβούνιο λόγω των μέτρων που πήρε η βαλκανική χώρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και απευθύνει έκκληση βοήθειας για να επιστρέψει στην πατρίδα του, πριν ακυρωθούν όλες οι πτήσεις.

Τα σύνορα των ΗΠΑ αναμένεται να κλείσουν μέχρι νεοτέρας, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ως μέσο προστασίας από την εξάπλωση του φονικού κορονοϊού.

Οι οδηγίες μάλιστα προς τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται εκτός της χώρας είναι να επιστρέψουν άμεσα στις ΗΠΑ ή να βρουν καταφύγιο στον τόπο που ζουν.

Ο Τζάστιν Κομπς, μπασκετμπολίστας της Μπουντούτσνοστ, όμως έχει εγκλωβιστεί στο Μαυροβούνιο και δεν έχει τρόπο να γυρίσει πίσω.

Ο Αμερικανός έκανε ανάρτηση στο Twitter, ενημερώνοντας για την κατάστασή του και ζήτησε βοήθεια για να καταφέρει να γυρίσει στις ΗΠΑ.

“Είμαι μπασκετμπολίστας που έχει εγκλωβιστεί στο Μαυροβούνιο.Χρειάζομαι βοήθεια για να περάσω τα σύνορα και να φτάσω στο σπίτι μου πριν ακυρωθούν όλες οι πτήσεις μετά από το σαββατοκύριακο” έγραψε χαρακτηριστικά ο Κομπς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις