Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Απεργία στα ΜΜΜ: Πώς μπορούν να πάνε οι φίλαθλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»

Απεργία στα ΜΜΜ: Πώς μπορούν να πάνε οι φίλαθλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (21/9) στους δρόμους της Αθήνας λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πως θα μετακινηθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε ΟΑΚΑ και “Γ. Καραϊσκάκης” για τα παιχνίδια με Βιγιαρεάλ και Φράιμπουργκ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ (19:45) και ο Ολυμπιακός τη Φράιμπουργκ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (22:00) απόψε το βράδυ, με τον κόσμο να αναμένεται να δυσκολευτεί να φτάσει στα γήπεδα, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς,

Οι φίλοι των πράσινων και των ερυθρόλευκων θα πρέπει να γνωρίζουν τι ισχύει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω της σημερινής (21/9) απεργίας.

Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν καθόλου και το ίδιο ισχύει και για τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά (ΗΣΑΠ).

Ουσιαστικά οι οπαδοί μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνο με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Αρχικά είχαν ανακοινώσει στάσεις εργασίας, οι οποίες όμως κρίθηκαν από δικαστήριο παράνομες. 

Στα τρόλεϊ, η αντίστοιχη υπόθεση εκδικάζεται την Πέμπτη, άρα το πρωί η κυκλοφορία στην πρωτεύουσα ξεκίνησε χωρίς τρόλεϊ. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι έχουν προκηρύξει στάση εργασίας και είναι προγραμματισμένο να κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00.

Με στάση εργασίας από τις 13:30 έως τη λήξη της βάρδιας θα συμμετάσχει στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις