Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτες απειλές στον γιο του Πίρλο: «Να πεθάνεις εσύ και ο πατέρας σου»

Απίστευτες απειλές στον γιο του Πίρλο: «Να πεθάνεις εσύ και ο πατέρας σου»

Η Γιουβέντους πραγματοποιεί τραγική πορεία τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Αντρέα Πίρλο στο τιμόνι της, με τους οπαδούς να βγαίνουν εκτός ορίων και να απειλούν την οικογένεια του Ιταλού προπονητή.

Ο γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό, έφερε στο φως της δημοσιότητας επίθεση που έχει δεχθεί στο προφίλ του στο Instagram.”Να πεθάνεις εσύ και ο πατέρας σου”, αναφέρει ένα μήνυμα οπαδού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νικολό Πίρλο:

“Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελα κάποιος να μου πάρει την ελευθερία του λόγου. Οι γονείς μου με έχουν μάθει να μιλάω, αλλά και να ακούω τους άλλους. Πιστεύω, όμως, ότι όλα έχουν ένα όριο. Εδώ και καιρό αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω μηνύματα τέτοιου είδους όχι γιατί έχω κάνει κάτι, αλλά μόνο επειδή είμαι γιος ενός προπονητή που προφανώς δεν αρέσει. Αυτό είναι το λάθος μου και ο λόγος για τον οποίον κάθε μέρα μου φτάνουν μηνύματα με απειλές θανάτου και άλλες προσβολές. Θα ήθελα να μπείτε για ένα δευτερόλεπτο στη θέση μου και να δείτε πώς αισθάνομαι”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις