Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτες δηλώσεις από Τζόκοβιτς: «Δεν θα πω αν εμβολιάστηκα, ελπίζω να μη γίνει υποχρεωτικό»

Απίστευτες δηλώσεις από Τζόκοβιτς: «Δεν θα πω αν εμβολιάστηκα, ελπίζω να μη γίνει υποχρεωτικό»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέπληξε με τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, παρότι μάλιστα ο ίδιος είχε βρεθεί και θετικός στον ιό, μετά από μία εκδήλωση που πραγματοποίησε και προκάλεσε σάλο στη Σερβία.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου εμφανίστηκε ξανά κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ενημερώσει κανέναν αν έχει κάνει ή όχι το εμβόλιο, ελπίζοντας ότι δεν θα αναγκαστεί από την ATP για να αγωνιστεί στα τουρνουά.

Οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς

«Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε σε σημείο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των αθλητών. Ελπίζω να μην γίνει ποτέ αυτό, γιατί πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω, στο δικαίωμα της επιλογής.

Αν εμβολιαστώ, θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Είναι προσωπική επιλογή και δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι με αυτούς που είναι υπέρ ή με αυτούς που είναι κατά των εμβολίων για τον covid-19.

Δυστυχώς, τα media δημιουργούν αυτό το παιχνίδι τις τελευταίες μέρες. Δεν θέλω να μπω σε καμία από τις δυο ομάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά και δεν πρόκειται να απαντήσω αν εμβολιάστηκα ή αν θα εμβολιαστώ. Θέλω να το σεβαστούν όλοι αυτό».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις