Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτες καταγγελίες Αλαφούζου για Κύζα πριν από τον ημιτελικό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη, είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτήν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είχε εκφράσει τους λόγους για τους οποίους ανησυχεί για τον ορισμό του Κύζα στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου.

Στην επιστολή αναφέρει ότι ο ρέφερι φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ! Προσθέτει ότι στο ξενοδοχείο γίνονται προσωπικές εξυπηρετήσεις από τον ιδιοκτήτη προς τον κ. Κύζα.

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου

Αγαπητέ κ. Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε