Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτες βρισιές! Επίθεση Αθανασιάδη σε Σαραβάκο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχουν διαταραχθεί μετά τα παιχνίδια των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και για τα πλέι οφ της Superleague. Η αντιπαλότητα είναι πολύ μεγάλη, με τα “επεισόδια” ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πάρα πολλά. Επιτέθηκε σε Σαραβάκο ο Αθανασιάδης.

Μετά τη λήξη του χθεσινού (31/5) αγώνα στην Τούμπα, ο Δημήτρης Σαραβάκος είδε τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, να φωνάζει στους διαιτητές του αγώνα, θεωρώντας ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε.

Ο Σαραβάκος δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο αυτής της έντασης και απευθυνόμενος στα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού αναρωτήθηκε: “Τι κάνει αυτός; Γιατί βρίζει; Τι έχει πάθει; Τόσο πολύ τον πόνεσε;”.

Ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, άκουσε τα λόγια του Σαραβάκου κι άρχισε να τον βρίζει. “Άντε γα..σου, γ..ώ το σπίτι σου, γ..ω το μ…ι της μάνας σου”, είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού.

“Τι είπες ρε”, είπε ο Σαραβάκος, όντας εξοργισμένος από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αθανασιάδη. Η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο κι εκτονώθηκε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε