Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απίστευτο “καρφί” του Ανιέλι στην Ίντερ με αφορμή την απονομή τίτλου στην Παρί

Απίστευτο “καρφί” του Ανιέλι στην Ίντερ με αφορμή την απονομή τίτλου στην Παρί
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι έχει εκφράσει την αντίθεσή του ως προς την απονομή τίτλου σε ομάδες μετά από οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, αλλά η επιδοκιμασία του σε ένα σχόλιο οπαδού έριξε λάδι στη… φωτιά της κόντρας με την Ίντερ.

Την αντίθεσή του για ενδεχόμενη οριστική διακοπή της Serie A, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, την έχει κάνει γνωστή από καιρό, αλλά είπε να κάνει πιο κατανοητό το γιατί διαφωνεί, με μία αμφιλεγόμενη κίνηση.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, έκανε like σε σχόλιο οπαδού της ομάδας στο Twitter, το οποίο σχολίαζε την απονομή του τίτλου στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη διακοπή της σεζόν στη Γαλλία.

“Εμείς, που είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας και έχουμε κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα στη σειρά δεν θα θέλαμε να παίρναμε τον ένατο διαδοχικό τίτλο στα χαρτιά” έγραφε χαρακτηριστικά ο οπαδός για προσθέσει:

“Δεν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όπως το πήρε η Παρί στην Γαλλία και ο Ανιέλι είπε πως δεν το δέχεται. Ελπίζω πως θα συνεχίσει πάνω σε αυτή τη γραμμή.Εμείς δεν είμαστε Ίντερ“, αναφερόμενος στη σεζόν 2005-06, που λόγω υποβιβασμούς της Γιουβέντους στη δεύτερη κατηγορία, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων (Calciopolis), ο τίτλος της αφαιρέθηκε και δόθηκε στην Ίντερ, με τους οπαδούς της να τον πανηγυρίζουν στους δρόμους του Μιλάνου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις