Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίστευτο κάζο – Η Γρανάδα «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου»

Απίστευτο κάζο – Η Γρανάδα «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου»
Reuters

Η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη La Liga. Αν και προηγήθηκε μέσα στο «Καμπ Νου» τελικά ηττήθηκε από τη Γρανάδα (2-1) και παρέμεινε στο -2 από την Ατλέτικο και ισόβαθμη με την Ρεάλ (οι ομάδες της Μαδρίτης αγωνίζονται τη Μεγάλη Παρασκευή).

Είχε την ελπίδα πως θα ανέβαινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα γέμισε… άγχος Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα όμως απέτυχε να νικήσει την ελλιπέστατη Γρανάδα μέσα στο «Καμπ Νου» κι έδωσε την ευκαιρία στις δυο αντιπάλους της να… απομακρυνθούν.

Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε να έχει στο «τσεπάκι» της την πρωτιά, ανοίγοντας το σκορ στο 23’ με τον Λιονέλ Μέσι, μετά από εκπληκτική συνεργασία με τον Γκριεζμάν. Ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στη συνέχεια και το… πλήρωσε.

Ο Ματσίς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μινγκέθα στο 63’ και έφερε το ματς στα ίσα. Τρία λεπτά μετά, ο Ρόναλντ Κούμαν αποβλήθηκε από τον διαιτητή και το άγχος άρχισε να κάνει την εμφάνιση του στους γηπεδούχους. Η κεφαλιά του Μολίνα στο 79’ έριξε «νοκ-άουτ» την Μπαρτσελόνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις