Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο ξέσπασμα Νέιμαρ για τον τραυματισμό του κι όσους τον κοροϊδεύουν (pic)

Απίστευτο ξέσπασμα Νέιμαρ για τον τραυματισμό του κι όσους τον κοροϊδεύουν (pic)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νέιμαρ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, μετά το νέο τραυματισμό του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και ο ίδιος ξεσπάθωσε μέσα από τα social media.

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας συνέδεσε τον τραυματισμό του με όσα ακούει κατά καιρούς για τις… βουτιές του στο γήπεδο και το “θέατρο” σε χτυπήματα αντιπάλων, δείχνοντας ότι έχει φθάσει στο… αμήν.

Η ανάρτηση του Νέιμαρ

«Η θλίψη είναι μεγάλη, ο πόνος είναι απύθμενος και το δάκρυ είναι συνεχές. Για άλλη μια φορά θα σταματήσω να κάνω αυτό που περισσότερο αγαπάω στην ζωή, που είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές νιώθω άβολα για το στιλ παιχνιδιού μου, γιατί κάνω ντρίμπλες και καταλήγω να με χτυπούν συνεχώς, δεν ξέρω αν το πρόβλημα είμαι εγώ ή αυτό που κάνω στο γήπεδο… Με θλίβει πολύ.

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν: Χάνει το ματς του Champions League ο Νέιμαρ

Με θλίβει πολύ να πρέπει να ακούω έναν παίκτη, προπονητή, σχολιαστή να λέει «πραγματικά αξίζει να δέχεται χτυπήματα», «βουτάει», «κλαψιάρης», «κακομαθημένος» κλπ… Ειλικρινά, με θλίβει και δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα μπορώ να αντέξω, θέλω μόνο να είμαι ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο. ΤΙΠΟΤΕ άλλο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις