Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Απίστευτο «χουνέρι» της Γκλάντμπαχ στη Μπάγερν και «δώρο» στη Λειψία (video)

Απίστευτο «χουνέρι» της Γκλάντμπαχ στη Μπάγερν και «δώρο» στη Λειψία (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γκλάντμπαχ πέτυχε μία «μυθική» ανατροπή επί της Μπάγερν Μονάχου, την οποία νίκησε με 3-2 για την 15η αγωνιστική της Bundesliga και πλέον οι Βαυαροί μπορεί να «πέσουν» από την κορυφή της βαθμολογίας αν η Λειψία νικήσει αύριο στο δικό της ματς.

Η Μπάγερν Μονάχου πίστεψε ότι θα «καθάριζε» εύκολα στο «Borussia-Park» -στο εναρκτήριο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga- όταν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίωρο με σκόρερ τους Λεβαντόφσκι (20′) και Γκορέτσκα (26′). Η Γκλάντμπαχ, ωστόσο, δεν παράτησε το ματς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιόνας Χόφμαν (δύο γκολ και μία ασίστ), πέτυχε μία απίστευτη ανατροπή, με τρία τέρματα σε 14 λεπτά κι έριξε στο… καναβάτσο τους Βαυαρούς.

Ο Χόφμαν μείωσε στο 36′ από ασίστ του Στιντλ, ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα. Η Γκλάντμπαχ συνέχισε το ίδιο δυνατά και στην εκκίνηση του β’ ημιχρόνου και με ακόμη ένα γκολ από τον Νόιχαους στο 49′, κατάφερε να γυρίσει… τούμπα τον αγώνα και να φέρει ξανά τους γηπεδούχους σε «επαφή» με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Πλέον αν η Λειψία νικήσει το Σάββατο (9/1) τη Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, θα έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» μόνη πρώτη στην κορυφή της εφετινής Bundesliga.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις