Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίθανη αποκάλυψη από Μπέντνερ: “Έχω χάσει πάνω από 6 εκατομμύρια λίρες στο πόκερ”

Απίθανη αποκάλυψη από Μπέντνερ: “Έχω χάσει πάνω από 6 εκατομμύρια λίρες στο πόκερ”
ΦΩΤΟ intime

Ο Νίκλας Μπέντνερ κατάφερε να γίνει διάσημος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, περισσότερο για τα εξωγηπεδικά του κατορφώματα, παρά για αυτά εντός γηπέδου, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα σπουδαίων ομάδων, όπως η Άρσεναλ και η Γιουβέντους.

Ο Μπέντνερ δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν για την καριέρα του και ο βασικός λόγος ήταν ότι η ζωή του εκτός γηπέδου ήταν αντίστοιχη περισσότερο ενός μοντέλου ή ενός τραγουδιστή και λιγότερο ενός ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μία απίθανη αποκάλυψη που δείχνει την… τρέλα του με τον καλύτερο τρόπο, αφού όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, έχει χάσει πάνω από 6 εκατομμύρια λίρες, παίζοντας πόκερ από 19 χρονών, ακόμη και κόντρα σε επαγγελματίες παίκτες.

«Έχω χάσει πολλά χρήματα, ένα ποσό απίστευτο. Έπαιξα πολύ πόκερ στην ζωή μου, προκάλεσα έναν επαγγελματία παίκτη όταν ήμουν 19 ετών. Είναι δύσκολο να υπολογίσω πόσα χρήματα έχω χάσει, αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 50 εκατομμύρια κορόνες, περί τα έξι εκατομμύρια λίρες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, υποστήριξε ότι «δεν μπορώ να πω ότι είχα εξάρτηση από το παιχνίδι (;), πάντα υπήρχε ένας βαθμός ελέγχου της κατάστασης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις