Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απίθανο! Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε τη Ρεάλ με 7-3 – video

Απίθανο! Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε τη Ρεάλ με 7-3 – video

Φιλικό μόνο στα χαρτιά! Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε τη Ρεάλ με 7-3 σε παιχνίδι για το International Champions Cup, με τους “ροχιμπλάνκος” να ταπεινώνουν τη “Βασίλισσα”.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα έδωσε… όλα από το ξεκίνημα και διέσυρε τη Ρεάλ, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να προηγείται με 5-0 στο ημίχρονο!

Ο Ντιέγκο Κόστα πρόλαβε να σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο μέρος και μία στο δεύτερο, πριν αποβληθεί για μία “κοκορομαχία” που είχε με τον Ντάνι Καρβαχάλ, η οποία έστειλε αμφότερους στα αποδυτήρια στο 65ο λεπτό. Όπως καταλάβατε, μόνο φιλικό δεν ήταν το παιχνίδι.

Ο αγώνας

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Ρεάλ. Προηγήθηκε με 1-0 μόλις στα 45 δευτερόλεπτα, όταν ο Κόστα σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Κουρτουά. Στο 8′ έγινε το 2-0 από το νέο μεγάλο ταλέντο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ζοάο Φέλιξ.

Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 20 λεπτά, ο Κορέα “έγραψε” το 3-0, για να ακολουθήσει ξανά ο Κόστα με δύο γκολ, διαμορφώνοντας το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ισπανός επιθετικός “χτύπησε” και στο 51′, κάνοντας το 6-0. Η Ρεάλ μείωσε με τον Νάτσο σε 6-1 και στη συνέχεια οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κόστα και τον Καρβαχάλ.

Στο 71′ ο Βιτόλο έκανε το 7-1, με τη Ρεάλ να γλιτώνει από το όγδοο γκολ και να μειώνει σε 7-3 με τους Μπενζεμά και Σάντσες.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο μυθικό φιλικό

https://www.youtube.com/watch?v=l0he0cqBpFg

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις