Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Απίθανος Ματσιούλις: “Είμαστε γέροι στην ΑΕΚ αλλά καλύτεροι από τους νέους”

Απίθανος Ματσιούλις: “Είμαστε γέροι στην ΑΕΚ αλλά καλύτεροι από τους νέους”
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ έχει πλέον στο ρόστερ της μία σειρά από έμπειρους παίκτες σε… προχωρημένη ηλικία κι ένας από αυτούς, ο 35χρονος, Γιόνας Ματσιούλις, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα 15min.lt της πατρίδας του, ο Λιθουανός φόργουορντ τόνισε ότι οι… γέροι της ΑΕΚ είναι καλύτεροι από πολλούς νέους και έδωσε ως παράδειγμα τον 37χρονο συμπαίκτη του, Κιθ Λάνγκφορντ.

Οι δηλώσεις του Ματσιούλις

«Από τη μία πλευρά είμαστε όντως μεγάλοι σε ηλικία, αλλά από την άλλη πλευρά αυτοί οι παίκτες ήταν υγιείς πέρυσι και έκαναν πολύ καλές προπονήσεις. Δεν είχαμε τραυματισμούς. Κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδας και φτάσαμε στο Top8 του BCL χωρίς προβλήματα. Για ένα άσχημο φεγγάρι τον Γενάρη δεν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο.

Ναι, είμαστε μεγάλοι, αλλά η εμπειρία και η έξυπνη καθοδήγηση είναι αυτή που μας δίνει το αποτέλεσμα ότι αυτοί οι μεγάλοι σε ηλικία είναι καλύτεροι από κάποιους νέους. Ο Λάνγκφορντ θα γίνει 37 σε έναν μήνα, αλλά ακόμα έχει μέσο όρο 20 πόντους. Αυτός είναι γέρος. Αφήστε όλους να είναι έτσι, και τότε θα δούμε. Ένας είναι γέρος, αλλά αν φροντίσει το σώμα του με τον τρόπο που κάνουμε όλοι στην ΑΕΚ, τότε θα είναι σε θέση να παίζει για πολύ καιρό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις