Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

«Αποδομούν» τον Νεϊμάρ στη Γαλλία: «Σχεδόν μεθυσμένος στις προπονήσεις»

«Αποδομούν» τον Νεϊμάρ στη Γαλλία: «Σχεδόν μεθυσμένος στις προπονήσεις»
ΦΩΤΟ Reuters

Η νέα αποτυχία στο Champions League, φαίνεται ότι έχει ανοίξει τον… ασκό του Αιόλου στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τα “βέλη” να στρέφονται κυρίως στον Νεϊμάρ.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή «After Foot» του καναλιού RMC Sport, υπήρξε μάλιστα μία απίστευτη αποδόμηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Ριόλο να κάνει λόγο για “θλιβερή κατάσταση” του αρχηγού της “σελεσάο” στις προπονήσεις, αποκαλύπτοντας ότι συχνά εμφανίζεται στα πρόθυρα μέθης.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή αναφέρθηκαν τα εξής: «Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Ο Νεϊμάρ είναι σε πνεύμα εκδίκησης εναντίον της Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί.

Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή, τα μπουλόνια έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο ούτε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις