Αθλητικά

ΑΠΟΕΛ μπορείς, μπορείς να προκριθείς – “Έκλεισε” εισιτήριο η Μπάρτσα

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 στο Ζερλάν από τη Λιόν όμως αν επαναλάβει εμφανίσεις ανάλογες με αυτές στον όμιλο, έχει ελπίδες να προκριθεί στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί βρίσκεται ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα αφού με πρωταγωνιστή τον Αλέξις επικράτησε με 3-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε όπως μας έχει συνηθίσει στο Ζερλάν, όμως αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 1-0 που πάντως της αφήνει περιθώρια να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 58′ ο Λακαζέτ, ενώ οι Κύπριοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 88΄ όταν ο Λιορίς απέκρουσε το σουτ του Μαντούκα.

Στη Μπάι Αρίνα η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της όμως είχε την καθολική κατοχή της μπάλας και με πρωταγωνιστή τον Αλέξις έφτασε στη νίκη με 3-1 που ουσιαστικά της δίνει την πρόκριση στους “8” του θεσμού.

Ο Χιλιανός άνοιξε το σκορ στο 41′. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν απάντησε στο 52′ με την κεφαλιά του Κάντλετς αλλά η χαρή της κράτησε μόνο 3 λεπτά. Ο Αλέξις πέρασε και τον τερματοφύλακα δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στη συνέχεια με τους Κάστρο και Μέσσι. 2 λεπτά πριν το τέλος ο Αργεντινός σκόραρε για 7ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα