Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Απογοητευμένος ο Μαρτίνς μετά το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Απογοητευμένος ο Μαρτίνς μετά το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη φετινή ήττα του στην Ελλάδα, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι (3-2) από την έδρα του Λεβαδειακού, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος άλλαξε όλη την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του Πειραιά πήρε το μάθημα της ενόψει και της ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

«Ήταν μία ήττα που μας πλήγωσε. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο ματς, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά. Δεν ήταν καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Πήραμε το μάθημά μας ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Το καλό είναι ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Cosmote TV.

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε αρκετούς παίκτες: «Περίμενα περισσότερα πράγματα. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν ρυθμό όπως οι Σεμέδο κα Κούντε. Το πρόβλημα δεν ήταν στη φυσική κατάσταση, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης. Περιμέναμε αντίδραση και γενικά περίμενα περισσότερα πράγματα».

Για το αν θα αγωνιστεί περισσότερο ο Σεμέδο στο μέλλον: «Θα δούμε. Είναι παίκτης της ομάδας μας».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης, δήλωσε μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του:

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε με αρκετή ένταση και διάθεση από το πρώτο λεπτό. Είχαμε θέση ως στόχο να ζήσουμε το παιχνίδι και να βγάλουμε πράγματα της ταυτότητάς μας σαν ομάδα και πόσο μπορούμε να τα εφαρμόσουμε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Είδαμε σε αρκετό βαθμό ότι μπορούμε, υπάρχει αίσθηση ικανοποίησης για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, αλλά και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Το κέρδος είναι πως βγάλαμε την ταυτότητά μας σε αρκετά διαστήματα. Ας μην είμαστε και αχάριστοι, γιατί είχαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο απέναντί μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις