Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αποκάλυψη Νίκου Ζήση: Το Ελλάδα – Σερβία θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Αποκάλυψη Νίκου Ζήση: Το Ελλάδα – Σερβία θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια
Intime.gr

Ο GM της Εθνικής μπάσκετ, Νίκος Ζήσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ -με αφορμή την επικείμενη βράβευσή του από τους “κιτρινόμαυρους” -στο εντός έδρας ματς με το Περιστέρι- και έβγαλε… είδηση, σχετικά με την έδρα του ματς της “γαλανόλευκης” κόντρα στην Σερβία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 για το “παράθυρο” του Φεβρουαρίου (24/02).

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μπάσκετ αγωνίστηκε αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο κλειστό των άνω Λιοσίων τον περασμένο Φεβρουάριο, επικρατώντας δύσκολα της Τουρκίας με 72-71 (ματς των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023).

“Παρόλο που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ στο νέο σπίτι της ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος που η Εθνική έχει αγωνιστεί στο γήπεδο και μάλιστα να έχουμε κατακτήσει μία πολλή σημαντική νίκη στον δρόμο για την πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Τουρκία. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε κόντρα σε μία παγκόσμια δύναμη, την Σερβία. Φαίνεται ότι η Εθνική ομάδα χρησιμοποιεί ένα σπουδαίο γήπεδο για να παίξει σπουδαίους αγώνες”.

Η αποκάλυψη του Νίκου Ζήση στο 7:22 του VIDEO που ακολουθεί:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις