Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αποκαλυπτήρια επιγραφής προς τιμήν του Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτήρια επιγραφής προς τιμήν του Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Στον Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου στα Καμίνια αποκαλύφθηκε, παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού και δημοτικού σύμβουλου Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη, η πλακέτα στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη!

Το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στην λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια του Πειραιά, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη.

Επρόκειτο για μια ξεχωριστή στιγμή για την εν λόγω ενορία, καθώς εκτός των άλλων, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του Ναού μετά την ανακαίνισή του που ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο κ. Μαρινάκης στην μνήμη του αείμνηστου πατέρα του, Μιλτιάδη, ο οποίος είχε διαχρονικά στενή σχέση με την ενορία και βρισκόταν πάντα κοντά στους ανθρώπους της.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε από άμβωνος τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για την ευγενική προσφορά του όσον αφορά την κάλυψη των εξόδων για την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών στο Ναό, καθώς και την συνολική προσφορά του στην πόλη και την Πειραϊκή Εκκλησία.

Μάλιστα, προσέφερε στον κ. Μαρινάκη εις ανάμνησιν της περίστασης, μία εικόνα του Αγίου Ελευθερίου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη και ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της αφιερωμένης στον εκλιπόντα, μαρμάρινης πλάκας που θα κοσμεί στο εξής την είσοδο του Ναού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε