Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποκλεισμός για Ντόντσιτς – Το αντιαθλητικό χτύπημα του Μόρις που έφερε την αποβολή (video)

Αποκλεισμός για Ντόντσιτς – Το αντιαθλητικό χτύπημα του Μόρις που έφερε την αποβολή (video)
Reuters

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε μεγάλη «μάχη» κόντρα στους Κλίπερς, δέχθηκε ακόμα και αντιαθλητικό χτύπημα 2ου βαθμού, αλλά τελικά ηττήθηκε με 111-97 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των playoffs του ΝΒΑ.

Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπόρεσε να… τραβήξει περισσότερο τη σειρά των Μάβερικς με τους Κλίπερς. Καθοδηγούμενη από έναν εντυπωσιακό Καγουάι Λέοναρντ, η ομάδα του Λος Άντζελες επικράτησε 111-97 και με 4-2 προκρίθηκε στα ημιτελικά της Δύσης.

Ο Σλοβένος γκαρντ είχε 38 πόντους (15/28 σουτ), 9 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ αλλά και μια ακόμα «άσχημη» στιγμή με τον Μάρκους Μόρις. Ο Ντόντσιτς προσπάθησε να διεισδύσει προς το αντίπαλο καλάθι, όταν ο παίκτης των Κλίπερς του έριξε μια… σφαλιάρα, ρίχοντας τον στο παρκέ.

Ο ηγέτης των Μάβερικς εκνευρίστηκε, κινήθηκε κατά του Μόρις, αλλά ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς πρόλαβε να μπει στη μέση. Οι διαιτητές εξέτασαν τη φάση και δικαίωσαν τον Σλοβένο, στέλνοντας τον παίκτη των Κλίπερς στα αποδυτήρια (τον χρέωσαν με Flagrant 2, δηλαδή αντιαθλητικό φάουλ δεύτερου βαθμού).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μόρις έδειξε… μεγάλο πάθος κόντρα στον Ντόντσιτς στη σειρά. Πριν λίγες ημέρες πάτησε εκτός φάσης τον Σλοβένο στο «πονεμένο» του πόδι.

Οι Κλίπερς -με τον Λέοναρντ να μετρά 33 πόντους (14/23 σουτ), 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 5 κλεψίματα- θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας το νικητή του ζευγαριού, Τζαζ – Νάγκετς (3-3).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις