Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου αποχαιρέτησαν τον Ίμπρε Κάτσενμπαχ: «Ο «μαέστρος» έφυγε»

Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου αποχαιρέτησαν τον Ίμπρε Κάτσενμπαχ: «Ο «μαέστρος» έφυγε»

Η σορός του Ίμρε Κάτσενμπαχ βρέθηκε σχεδόν έντεκα χρόνια μετά την εξαφάνισή του και οι δυο ποδοσφαιρικές ομάδες είπαν το δικό τους «αντίο» στον παλιό τους «μαέστρο».

Ο παλιός παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ολυμπιακού Βόλου, Ίμπρε Κάτσενμπαχ είχε εξαφανιστεί από το 2009. Σύμφωνα όμως με τα ουγγρικά ΜΜΕ, το πτώμα που βρέθηκε στις 23 Οκτωβρίου ταυτοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και ανήκει στον Ίμρε Κάτσενμπαχ

Ο Ούγγρος άσος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος από το 1990 μέχρι και το 1996, αρχικά στον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου.

Συνολικά, ο Κάτσενμπαχ σημείωσε στην εν Ελλάδι καριέρα του σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος 159 συμμετοχές, σκοράροντας 30 γκολ.

Επέστρεψε στη συνέχεια στην πατρίδα του, όπου και.. κρέμασε τα παπούτσια του. Τον Σεπτέμβριο του 2009 εξαφανίστηκε, αρχικά κηρύχθηκε αγνοούμενος και 10 χρόνια μετά οι Αρχές της χώρας του ανέφεραν πως έπεσε θύμα δολοφονίας.

Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσαν ανακοινώσεις για τον παλιό τους παίκτη.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θρηνεί για τον χαμό του Ίμρε Κάτσενμπαχ. Ο «μαέστρος» δεν είναι πια εδώ. Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Ουγγαρίας βρέθηκε το άψυχο σώμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή o οποίος είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2009.

Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1964 στο Κισκούνχαλας της Ουγγαρίας, ο Ίμρε Κάτσενμπαχ έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης από το 1990 έως το 1994. Αγωνίστηκε και σε ΜΤΚ Ουγγαρίας, Ολυμπιακό Βόλου, Κερουλέτι, Σεζέντι, Ταπιοσέτσκο, Κόκα και Ρακοσμέντι.

Καλό ταξίδι Ίμρε.

Το μήνυμα των «ερυθρολεύκων»

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποχαιρετά τον Ούγγρο άσσο Ίμρε Κάτσενμπαχ που έγραψε την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκινώντας το 1990 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και συνεχίζοντας το 1994 και για δύο χρόνια την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η σορός του 56χρονου άσσου βρέθηκε μετά από 11 χρόνια που ήταν εξαφανισμένος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις