Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: «Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος» είπε ο Γιοβάνοβιτς

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: «Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος» είπε ο Γιοβάνοβιτς
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ικανοποιημένο από τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας ωστόσο πως πρέπει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και πως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.

Στο γεγονός ό,τι δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έχασε τις περισσότερες ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Σέρβος προπονητής είπε χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει χρόνος ούτε προπονήσεις, ούτε για ξεκούραση, αφού μπορεί η ομάδα να αντέδρασε ούσα με την… πλάτη στον τοίχο, αλλά έχει ακόμα χαμένο έδαφος να καλύψει.

Όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ο Απόλλωνας έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στην έδρα του. Βάλαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος παίξαμε αρκετά καλά. Στο τρανζίσιον στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά, όμως δεν κάναμε γκολ τις αρκετές φάσεις που είχαμε, είμαι ικανοποιημένος, ήταν σημαντική νίκη για εμάς.

Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να έχουμε ψυχολογία ώστε να βρούμε το δρόμο μας για τα καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση και να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες που είχαμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις