Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Σοκαριστική σύγκρουση Διούδη με Ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο Έλληνας επιθετικός

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Σοκαριστική σύγκρουση Διούδη με Ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο Έλληνας επιθετικός
Intime.gr

Ο Σωκράτης Διούδης βρήκε άσχημα τον Νίκο Ιωαννίδη στο 28’ του Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός. Η σύγκρουση που είχαν οι δυο παίκτες ήταν σφοδρή.

«Άσχημη» φάση στη Ριζούπολη. Ο Διούδης βγήκε με δύναμη με τις γροθιές και χτύπησε τον Ιωαννίδη στο κεφάλι (το πρόσωπο του πορτιέρε του Παναθηναϊκού με τον αυχένα του παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης), με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την «άσπρη βούλα».

Η σύγκρουση και των δύο ήταν αρκετά σφοδρή, με τον Διούδη να έχει ματώσει κοντά στη μύτη. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν για λίγα λεπτά ξαπλωμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά, ο Ιωαννίδης –έχοντας τις αισθήσεις του- αποχώρησε με κολάρο και με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Απ’ τη μεριά του, ο Διούδης σηκώθηκε και συνέχισε να αγωνίζεται με… δυσκολία, βάζοντας προστατευτικό στη μύτη και δεχόμενος και πάλι τις ιατρικές βοήθειες λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος.

Να αναφέρουμε ότι μετά τη χρήση onfield review, ο διαιτητής Κουτσιαύτης ακύρωσε το πέναλτι, αφού ο Ιωαννίδης έκανε κοντρόλ με το χέρι, πριν δεχθεί το χτύπημα του Διούδη.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις