Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Κασναφέρης, κανένα θέμα σε Παράσχο

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Κασναφέρης, κανένα θέμα σε Παράσχο
Intime.gr

Ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Κασναφέρη. Συνεχίζει κανονικά στο «τιμόνι» της ομάδας ο Γιώργος Παράσχος.

Η εύκολη ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από την ΑΕΚ έφερε… τριγμούς στην ομάδα και αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου, παρά την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας στη φετινή Superleague.

Σύμφωνα όμως με όσα ακούστηκαν στον «αέρα» του «sport-fm 94,6» στο κρίσιμο Δ.Σ. που υπήρξε σήμερα (09.03.2021) στην ομάδα επικράτησε η… λογική και ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. «Κανένα θέμα με τον προπονητή» ξεκαθαρίζεται.

Αλλαγή στην ομάδα, όμως, είχαμε σε άλλη θέση. Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κασναφέρη, με τον Έκτορα Μονεμβασιώτη να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. Ο πρώην τιμ μάνατζερ της ομάδας φαίνεται να χρεώνονται λανθασμένες επιλογές και χειρισμοί

Η σχετική ανακοίνωση…

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Κασναφέρη. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή του στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα επαγγελματικά βήματα του και ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας συναντηθούν και πάλι. Τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι τώρα, αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ο Έκτορας Μονεμβασιώτης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις