Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Τεράσα: Το ιστορικό γκολ του Μπογκντάνοβιτς στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ελληνικής ομάδας

Απόλλων Σμύρνης – Τεράσα: Το ιστορικό γκολ του Μπογκντάνοβιτς στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ελληνικής ομάδας

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στο «Σεράφειο» την Τεράσα στον πρώτο τελικό του Challenger Cup του πόλο, με τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς να κάνει το 1-0, πετυχαίνοντας ένα ιστορικό γκολ.

Εννέα χρόνια μετά την σύστασή του και έξι χρόνια από την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία, το τμήμα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται στο Σεράφειο κολυμβητήριο την Τεράσα, συμμετέχοντας έτσι για πρώτη φορά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, φιλοδοξώντας να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του LEN Challenger Cup.

Ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού συλλόγου, αφού έγραψε το 1-0. Πρόκειται για το πρώτο και ιστορικό τέρμα του Απόλλωνα σε ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Απόλλων Σμύρνης γίνεται η πέμπτη ελληνική ανδρική ομάδα πόλο που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό τελικό, μετά τον Ολυμπιακό, τη Βουλιαγμένη, τον ΝΟ Πατρών και τον Πανιώνιο, με την ελπίδα να γίνει η τρίτη (μετά από ΝΟΒ και ΟΣΦΠ) που θα κατακτήσει ένα τρόπαιο.

Η ρεβάνς θα γίνει στις 29/4 στην Ισπανία, όπου θα αναδειχθεί ο παρθενικός νικητής της νεοσύστατης -τρίτης τη τάξει- ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις