Αθλητικά

Απολογήθηκε ο Μπουρούσης

Ο σέντερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ την Τετάρτη και απολογήθηκε για όσα φέρεται να λέει στις περιβόητες κασέτες με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος που εκπροσώπησε την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ άκουσε τι είχε να πει ο Γιάννης Μπουρούσης για τις συνομιλίες του με τον Μάκη Ψωμιάδη που είδαν το φως της δημοσιότητας και είχαν να κάνουν κυρίως με την πρόληψη βιταμινών-σκευασμάτων από τον διεθνή άσο.
 
Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θέλησε να μιλήσει για όσα συνέβησαν στους δημοσιογράφους και το μόνο του σχόλιο εξερχόμενος των γραφείων της ΚΑΕ ήταν ότι: “Θα μιλήσω άλλη στιγμή, δεν είναι ώρα τώρα”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα