Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Απόλυτη Μπάγερν! Στο… ρελαντί η “τριάρα” στην Χέρτα [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν νίκησε στο… ντέρμπι κορυφής την Χέρτα (3-0), την υποχρέωσε στην πρώτη της απώλεια και έμεινε μόνη στην κορυφή με το απόλυτο μετά από 4 ματς. Μεγάλο ρεκόρ στον πάγκο των Βαυαρών ο Αντσελότι.

Ήταν το ματς των δύο ομάδων με το “απόλυτο” στην Bundesliga και πλέον έμεινε… μόνη της η Μπάγερν.

Με τον Άριεν Ρόμπεν να επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 200 ημέρες και να σκοράρει, η ομάδα του Μονάχου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χέρτα Βερολίνου στο ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας με 3-0.

Το σκορ για την Μπάγερν Μονάχου άνοιξε στο 16′ ο Φρανκ Ριμπερί σε μία φάση που «χόρεψε» την άμυνα της Χέρτα θυμίζοντας… Μέσι και το 2-0 διαμόρφωσε στο 68′ ο Τιάγκο, πριν έρθει ο Ρόμπεν να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ και να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς των Βαυαρών.

Με το “τρίποντο’ αυτό, ο Κάρλο Αντσελότι έγραψε… ιστορία για την Μπάγερν. Ο Ιταλός τεχνικός είναι, πλέον, ο πρώτος στα χρονικά του συλλόγου του Μονάχου που έχει οδηγήσει την ομάδα σε 7 σερί νίκες από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Με τη νίκη επί της Ίνγκολστατ (3-1) την περασμένη εβδομάδα, ο σπουδαίος αυτός προπονητής είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατείχε ο Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο των Βαυαρών από τη σεζόν 1995/1996, όταν είχε δει τη Μπάγερν να κάνει το 6Χ6.

Πλέον, ο Αντσελότι κατέχει αυτό το ρεκόρ, καθώς οδηγεί τη Μπάγερν από νίκη σε νίκη (4Χ4 στο πρωτάθλημα, μία στο Champions League, μία στο Κύπελλο επί της Καρλ Τσάις Ιένα και μία τον περασμένο Αύγουστο επί της Ντόρτμουντ στο Super Cup Γερμανίας).

Σε άλλο ματς, μεγάλο κάζο υπέστη η Βέρντερ που κρατούσε το “τρίποντο” κόντρα στη Μάιντς μέχρι το 87’, αλλά ο Μάλι και ο Ντε Μπλάσις (92’) γύρισαν… τούμπα το ματς, κρατώντας τη ομάδα της Βρέμης στον πάτο της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τρίτη
Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-5 (53′ Ντιντάβι / 4′ Ραφαέλ Γκερέιρο, 16′ και 62′ Ομπαμεγιάνγκ, 58′ Ουσμάν Ντεμπελέ, 73′ Πίστσεκ)
Ίνγκολστατ – Άιντραχτ 0-2 (45’+2 Άμπρααμ, 50′ Οσίπκα)
Ντάρμστατ – Χόφενχαϊμ 1-1 (92′ Ολίνικ / 46′ Κράμαριτς)
Φράιμπουργκ – Αμβούργο 1-0 (70′ Πέτερσεν)

Τετάρτη
Μπάγερν – Χέρτα 3-0 (16′ Ριμπερί, 68′ Τιάγκο Αλκάνταρα, 72′ Ρόμπεν)
Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ 0-0
Σάλκε – Κολωνία 1-3 (36′ Χούντελααρ / 38′ Οσάκο, 77′ Μοντέστ, 84′ Τσόλερ)
Βέρντερ – Μάιντς 1-2 (12′ Χάιροβιτς / 87′ Γιουνούς Μαλί, 92′ Ντε Μπλάσις)
Λειψία – Γκλάντμπαχ 1-1 (6′ Βέρνερ / 84′ Φάμπιαν Τζόνσον)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε