Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν μειώθηκαν, ούτε και υπήρξε… μετακίνηση ποινών. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σχετικά με τις τιμωρίες που είχαν επιβληθεί στους δυο “δικέφαλους” για τα επεισόδια των οπαδών τους στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Μιλάμε για αμετάκλητες αποφάσεις.

Η προσφυγή των τριών ΠΑΕ εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/07) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαμε και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού επιδίωκε η ποινή -6 βαθμών που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ -για τα επεισόδια των οπαδών του στον τελικό του κυπέλλου στο Πανσεσσαλικό- να μην ισχύσει στα περασμένα πλέι οφ αλλά στο νέο πρωτάθλημα, “μετακίνηση” όμως που δεν έγινε δεκτή.

Την ίδια ώρα, απορρίφθηκαν και οι προσφυγές των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που προσπάθησαν να μειωθούν οι ποινές τους, που προήλθαν από τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί τους στο Πανθεσσαλικό.

Έτσι, θα ισχύσει κανονικά τόσο η ποινή του ΠΑΟΚ (7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, -6 στα περασμένα πλέι οφ και 282.500 ευρώ πρόστιμο) όσο και της ΑΕΚ (τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 170.000 ευρώ πρόστιμο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε