Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απορρίφθηκε η ένσταση Μπενζεμά, κανονικά η δίκη του!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα… βάσανα συνεχίζονται! Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα δικαστεί κανονικά για την υπόθεση εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, με τη χρήση “ροζ” βίντεο. Στο προσκήνιο ο Σισέ

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε κατεθέσει ένσταση και ζητούσε να σταματήσει η δικαστική διερεύνηση για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά, όπως και να σταματήσουν να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα του, καθώς -όπως υποστήριξαν οι δικηγόροι του- δεν έχουν προκύψει στοιχεία ανάμειξης του στην υπόθεση.

Την Παρασκευή όμως, το δικαστήριο των Βερσαλλιών απέρριψε το αίτημα του κι έτσι ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης θα δικαστεί κανονικά.

Μάλιστα, ζητήθηκε να εξεταστεί ξανά και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες, αλλά η εισαγγελική αρχή ζήτησε να συνεχιστεί η δικαστική έρευνα για τον βετεράνο φορ. Να θυμίσουμε πάντως, πως ο Σισέ έχει στα υπέρ του δημόσια τοποθέτηση του Βαλμπουενά, που αναφέρει ότι δεν είχε συμμετοχή στην υπόθεση εκβιασμού του…

Να αναφέρουμε ακόμα πως τα αδικήματα, για τα οποία ο καριμ Μπενζεμά έχει μπει στο “στόχαστρο” της σχετικής έρευνας, μπορούν να επισύρουν ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών!

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε