Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αποτελέσματα Conference League: Αποκλεισμός για την Αλκμάαρ παρά τα γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη

Αποτελέσματα Conference League: Αποκλεισμός για την Αλκμάαρ παρά τα γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι της Αλκμάαρ με την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Europa Conference League, με την ισοπαλία 2-2 στην παράταση.

Ο Έλληνας επιθετικός έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στον έξτρα χρόνο, ο Σάμπτεν “χτύπησε” στο 105′ και χάρισε την πρόκριση στους Νορβηγούς.

Δύσκολη πρόκριση για τη Λέστερ επί της Ρεν, αφού ηττήθηκε με 2-1 στη Γαλλία και “τσέκαρε” το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, χάρη στη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς της Αγγλίας.

Ο Μπουριζό άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό για τη γαλλική ομάδα, γεγονός που οδήγησε και στην κατάρρευση του κιγκλιδώματος στην κερκίδα με τους οπαδούς της, αλλά ο Φοφανά ισοφάρισε στο 51′ και παρά το γκολ του Τε στο 75′, η πρόκριση δεν άλλαξε “χέρια”.

Ταπεινωτικό αποκλεισμό γνώρισε από την άλλη πλευρά η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, αφού ηττήθηκε στην έδρα της με το “βαρύ” 4-0 από την Αϊντχόφεν.

Ο Ζάχαβι με δύο γκολ και οι Γκέτσε και Μαντούκε ήταν οι σκόρερ για την ολλανδική ομάδα, την ώρα που οι Δανοί δέχθηκαν συνολικά 8 γκολ σε δύο ματς, μετά το 4-4 στο πρώτο παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα στο Conference League

Ρεν – Λέστερ 2-1
(8’ Μπουριζό, 75’ Τε- 51’ Φοφανά)

Κοπεγχάγη – Αϊντχόφεν 0-4
(10’, 79’ Ζαχάβι, 38’ Γκέτσε, 91’ Μαντουεκέ)

Άλκμααρ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2
(18’, 30’ Παυλίδης – 25’ Πελεγκρίνο, 105’ Σάμπστεν).

Βασιλεία – Μαρσέιγ 1-2
(62’ Ντόιε-74’’ Ουντέρ, 93’ Ρονζιέ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις