Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Ανίκητοι οι Φοίνιξ Σανς «λύγισαν» και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Πήραν το ντέρμπι της Νέας Υόρκης οι Μπρούκλιν Νετς

Αποτελέσματα NBA: Ανίκητοι οι Φοίνιξ Σανς «λύγισαν» και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Πήραν το ντέρμπι της Νέας Υόρκης οι Μπρούκλιν Νετς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Φοίνιξ Σανς μοιάζουν ανίκητοι τη φετινή σεζόν στο NBA, αφού έφθασαν αισίως τις 17 συνεχόμενες νίκες, “λυγίζοντας” και την ομάδα με το κορυφαίο ρεκόρ της φετινής σεζόν, τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 104-96.

Οι “Ήλιοι” δεν πτοήθηκαν μάλιστα ούτε από την απώλεια του Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος και αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο, αφού ο Έιτον έκανε εξαιρετικό ματς με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Πολ είχε 15 πόντους με 11 ασίστ, ενώ ο Κράουντερ πέτυχε μεγάλα τρίποντα στο τέλος του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάρι πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και με μόλις 12 πόντους και 4/21 σουτ, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα. Ο Πουλ με 28 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ των “πολεμιστών”, οι οποίοι έχουν πια το ίδιο ρεκόρ με τους Σανς στην κορυφή του NBA.

Από τα άλλα ματς της βραδιάς, ξεχώρισε η νίκη των Μπρούκλιν Νετς στο ντέρμπι με τους Νιου Γιορκ Νικς με 112-110, μετά από μια μεγάλη “μάχη” με δραματικό φινάλε. Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε “όργια” στο τέλος, αλλά ένα τρίποντο του Φουρνιέ έφερε το ματς στα ίσια (110-110), πριν κάνει… δώρο δύο βολές στο τέλος ο Ρόμπινσον, κρίνοντας την αναμέτρηση με ένα κακό φάουλ.

Ο Ντουράντ τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 9 ασίστ, 5 ριμπάουντ, ενώ ο Χάρντεν είχε 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά ήταν άστοχος στο τέλος. Ο Μπερκς έκανε φοβερό ματς με μεγάλα σουτ για τους Νικς και είχε συνολικά 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Ραντλ να προσθέτει 24 πόντους, 8 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

 
 

Σημαντική νίκη και για τους Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς επικράτησαν των Σακραμέντο Κινγκς με 117-92, λίγες ημέρες μετά την ήττα τους από την ίδια ομάδα και παρά την ξαφνική απώλεια του Λεμπρόν Τζέιμς με κορονοϊό.

Ο Άντονι Ντέιβις είχε 25 πόντους, με 7 ριμπάουντ και ο Γουέστμπρουκ 23 πόντους με 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους, ο Χολμς είχε 27 πόντους με 9 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Μπρούκλιν Νετς – Νιου Γιορκ Νικς 112-110
Τόροντο Ράπτορς – Μέμφις Γκρίζλις 91-98
Φοίνιξ Σανς – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 104-96
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Ντιτρόιτ Πίστονς 110-92
Σακραμέντο Κινγκς – Λος Άντζελες Λέικερς 92-117

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις