Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Ήττα στη δεύτερη παράταση για τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς παρά τη φοβερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αποτελέσματα NBA: Ήττα στη δεύτερη παράταση για τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς παρά τη φοβερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχασαν ένα… δικό τους παιχνίδι κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς στο NBA, αφού βρέθηκαν να προηγούνται με +14 στην τέταρτη περίοδο, αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα μετά από δύο παρατάσεις, με σκορ 128-124.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι για μία ακόμη φορά εξαιρετικός και να έχει 29 πόντους, 21 ριμπάουντ και 11 ασίστ, οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν από την αρχή το προβάδισμα κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι “έτρεξαν” όμως μία φοβερή αντεπίθεση στο φινάλε του αγώνα για να ισοφαρίσουν με τρίποντο του Πρινς σε 101-101 και να στείλουν το ματς στην παράταση.

Εκεί τα “ελάφια” προηγήθηκαν ξανά στο τέλος με τρίποντο του Λίλαρντ, αλλά δύο βολές του Ράσελ στην εκπνοή, έκαναν το 117-117 και οδήγησαν την αναμέτρηση σε δεύτερη παράταση, όπου ο Ριβς πέτυχε το καλάθι που έκρινε τον αγώνα. Η ομάδα του Αντετοκούνμπο “χάλασε” έτσι το νικηφόρο σερί της, παρότι οι Λέικερς αγωνίστηκαν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς, έχοντας κορυφαίο τον Άντονι Ντέιβις με 34 πόντους και 23 ριμπάουντ. Ράσελ και Ριβς πρόσθεσαν από 29 πόντους έκαστος, ενώ για τους γηπεδούχους, 27 πόντους είχε ο Λίλαρντ και 21 πόντους με 5/14 τρίποντα ο Μπίσλι.

 

Τα αποτελέσματα στο NBA

Μαϊάμι Χιτ – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 92-113

 

Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 112-119

Σαραμέντο Κινγκς – Ντάλας Μάβερικς 96-132

Νιλγουόκι Μπακς – Λος Άντζελες Λέικερς 124-128

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις