Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Ξεφεύγουν οι Σανς, θύμα έκπληξης οι Γουόριορς

Αποτελέσματα NBA: Ξεφεύγουν οι Σανς, θύμα έκπληξης οι Γουόριορς

Οι Σανς έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Δύσης στο NBA.

Με τον Κρις Πολ να σημειώνει τους 10 από τους 20 πόντους του στην 4η περίοδο, οι Σανς ανέτρεψαν διαφορά οκτώ πόντων και επικράτησαν στο Ντάλας των Μάβερικς με 109-101. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για τους «ήλιους», που με ρεκόρ 35-9 παραμένουν στην κορυφή της Δύσης.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ με 28 πόντους ενώ για το Ντάλας ο Λούκα Ντόνσιτς είχε επίσης 28 πόντους ενώ οι Τζέιλεν Μπράουν και Κριστάπς Πορζίνγκις είχαν 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Την έκπληξη της βραδιάς έκαναν οι Πέισερς, οι οποίοι επικράτησαν εκτός έδρας των Γουόριορς με 121-117 στην παράταση.

Πρώτος σκόρερ για την Ιντιάνα, που παρατάχθηκε χωρίς πέντε βασικούς (Μπρόγκντον, ΛεΒέρτ, Γουόρεν, Σαμπόνις, Τέρνερ), ήταν ο ρούκι Κρις Ντουάρτε με 27 πόντους με τον Τζάστιν Χόλιντεϊ να έχει 16 πόντους και τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κίφερ Σάικς να σημειώνει 10 πόντους εκ των οποίων οι 5 στην παράταση. Για το Γκόλντεν Στέιτ ο Στεφ Κάρι είχε 39 πόντους και ο Λούνι είχε 13 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Τέλος, στην Νέα Υόρκη οι Πέλικανς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Νικς τους οποίους κέρδισαν με 102-91 ενώ προηγήθηκαν ακόμη και με 25 πόντους διαφορά. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Τζέισον Χαρτ. Για τους γηπεδούχους οι Αρ Τζέι Μπάρετ και Μίτσελ Ρόμπινσον είχαν από 17 πόντους.

Μοναδικό μελανό σημείο για τη Νέα Ορλεάνη ήταν ο τραυματισμός του Μπράντον Ίνγκραμ στο δεξί αστράγαλο, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ματς στην τρίτη περίοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις