Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Μπρέικ για Λος Άντζελες Λέικερς και Κλίπερς στα play off

Αποτελέσματα NBA: Μπρέικ για Λος Άντζελες Λέικερς και Κλίπερς στα play off
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν με 128-112 στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις και οι Λος Άντζελες Κλίπερς με 115-110 στην έδρα των Φοίνιξ Σανς, ξεκινώντας με break τις προσπάθειές τους στα play off του NBA.

Στο Μέμφις, οι Λέικερς βρήκαν απρόσμενους… ήρωες στα πρόσωπα των Ρούι Χατσιμούρα και Όστιν Ριβς, οι οποίοι όχι μ΄πονο συμπλήρωσαν τέλεια τους Λεμπρόν Τζέιμς (21 πόντους, 11 ριμπάουντ) και Άντονι Ντέιβις (22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 τάπες), αλλά ήταν και αυτοί που “καθάρισαν” στο τέλος το ματς, με μεγάλα σουτ.

Ο Χατσιμούρα είχε 29 πόντους με 5/6 τρίποντα, ενώ οΡιβς ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 23 πόντους, τους 14 από τους οποίους πέτυχε στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, οπότε και έκρινε το ματς. Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, δεν ήταν αρκετός για τους Γκρίζλις, που έχασαν στο τέλος με τραυματισμό στο χέρι τον Τζα Μοράντ (18 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ).

Μεγάλο διπλό και break έκανε όμως και η έτερη ομάδα του Λος Άντζελες, οι Κλίπερς, που “έσπασαν” την έδρα των Φοίνιξ Σανς του Κέβιν Ντουράντ, η οποία και δίνεται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Δύση. Παρά την απουσία του Πολ Τζορτζ, οι Κλίπερς είδαν τον ηγέτη τους, Καγουάι Λέοναρντ να είναι ασταμάτητος και με 38 πόντους, να τους οδηγεί στη νίκη.

Ο Έρικ Γκόρντον πρόσθεσε 19 πόντους, ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 9 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ντουράντ και Μπούκερ είχαν 27 και 26 πόντους αντίστοιχα, αλλά δεν απέτρεψαν την ήττα της ομάδας τους στο πρώτο παιχνίδι της σειρά των play off.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Μιλγουόκι Μπακς  – Μαϊάμι Χιτ 117-130

Φοίνιξ Σανς – Λος Άντζελες Κλίπερς 110-115

Μέμφις Γκρίζλις – Λος Άντζελες Λέικερς 128-112

Ντένβερ Νάγκετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 109-80

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις