Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Νίκες για Μαϊάμι Χιτ και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Αποτελέσματα NBA: Νίκες για Μαϊάμι Χιτ και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
ΦΩΤΟ Reuters

Με τρομερό για ένα ακόμη παιχνίδι του NBA, τον Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν επιβλητικό διπλό στην έδρα των Γκόλντερ Στέιτ Γουόριορς, επικρατώντας με 128-109.

Με 24 πόντους, 7 ασίστ και 2 ριμπάουντ ο Καναδός ηγέτης των Θάντερ οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη της σερί νίκη στο NBA, έχοντας δίπλα του τον Αϊζάια Τζος με 23 πόντους και 7/7 τρίποντα. Για τους Γουόριορς, οι Τζόναθαν Κουμίνγκα με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ο Κρίς Πολ με 15 πόντους, δεν κατάφεραν να καλύψουν τα κενά των Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν.

Το ντέρμπι της βραδιάς έγινε όμως τελικά στη Φλόριντα, όπου οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν στο τέλος με 122-115 των Μπρούκλιν Νετς, χάρη σε μία εξαιρετική εμφάνιση του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 36 πόντους. Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον είχε επίσης 26 πόντους και Μπαμ Αντεμπάγιομε 20 πόντους για την ομάδα του Σποέλστρα.

Για τους ηττημένους Νετς, ο Μίκαλ Μπρίτζες με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ αλλά και ο Νικ Κλάξτον με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, “πάλεψαν” το παιχνίδι, αλλά δεν απέτρεψαν τη νέα ήττα της ομάδας του Μπρούκλιν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις