Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Ο Λούκα Ντόνσιτς σταμάτησε τους Σικάγο Μπουλς – Νίκη για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην επιστροφή του Κλέι Τόμπσον

Αποτελέσματα NBA: Ο Λούκα Ντόνσιτς σταμάτησε τους Σικάγο Μπουλς – Νίκη για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην επιστροφή του Κλέι Τόμπσον
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Λούκα Ντόνσιτς να κάνει “όργια” με triple double, οι Ντάλας Μάβερικς σταμάτησαν την προέλαση των Σικάγο Μπουλς στο NBA, παίρνοντας τη νίκη με 113-99.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, 14 ριμπάουντ και 14 ασίστ, σε μία απίθανη παράσταση που έφερε και τη νίκη κόντρα στην πιο “καυτή” ομάδα των τελευταίων εβδομάδων. Ο Μάξι Κλέμπερ και ο Τζος Γκριν είχαν επίσης από 18 πόντους, ενώ οι ΝτεΡόζαν και Λαβίν είχαν από 20 πόντους για τους ηττημένους.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς από την πλευρά τους, συνεχίζουν να παραμένουν στα… χαμηλά, καθώς ηττήθηκαν ξανά από τους Μέμφις Γκρίζλις με 141-123, παρά την “κυριαρχική” εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο “Βασιλιάς” έχει… σπάσει τα κοντέρ για την ηλικία του και είχε 35 πόντους με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, αλλά με τον Γουέστμπρουκ να έχει 2/12 σουτ, οι “λιμνάνθρωποι” δεν είχαν τύχη κόντρα στο “τρένο” του Τζα Μοράντ. Ο ηγέτης τον “λύκων” οδήγησε την ομάδα του στην 9η διαδοχική νίκη, με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπέιν με 23 πόντους.

Τα “φώτα” της αγωνιστικής κέρδισε πάντως δικαίως, το παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, χάρη στην επιστροφή του Κλέι Τόμπσον στην αγωνιστική δράση. Μετά από δύο χρόνια τραυματισμών, οι “Splash Brothers” βρέθηκαν ξανά μαζί στο παρκέ, με τον… διόσκουρο του Στεφ Κάρι να γνωρίζει την αποθέωση στη νίκη της ομάδας του με 96-82.

Ο Τόμπσον ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πήρε… φωτιά και τελείωσε το ματς με 17 πόντους, τρία τρίποντα και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα κόντρα σε δύο αντιπάλους. Πρώτος σκόρερ ήταν πάντως για τους “πολεμιστές” ο Κάρι με 20 πόντους.

Τα αποτελέσματα του NBA

Μπρούκλιν Νετς – Σαν Αντόνιο Σπερς 121-119

Λος Άντζελες Κλίπερς – Ατλάντα Χοκς 106-93

Ορλάντο Μάτζικ – Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 100-102

Τορόντο Ράπτορς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς 105-101

Χιούστον Ρόκετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 123-141

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντένβερ Νάγκετς 95-99

Ντάλας Μάβερικς – Σικάγο Μπουλς 113-99

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 96-82

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Σακραμέντο Κινγκς 103-88

Λος Άντζελες Λέικερς – Μέμφις Γκρίζλις 119-127

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις