Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Όγδοη σερί νίκη για Καβαλίερς, συνεχίζεται η κατηφόρα για Λέικερς

Αποτελέσματα NBA: Όγδοη σερί νίκη για Καβαλίερς, συνεχίζεται η κατηφόρα για Λέικερς

Οι Καβαλίερς είναι μία από τις πιο “καυτές” ομάδες του NBA στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του Κλίβελαντ πέρασε αλώβητη και από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Λέικερς με 114-100.

Αυτή ήταν η όγδοη σερί νίκη για την παρέα του Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος σταμάτησε στους 33 πόντους. Ο Ντάριους Γκάρλαντ πρόσθεσε 24 πόντους ενώ ο Τζάρεντ Άλεν σημείωσε double-double με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για τους «λιμνάνθρωπους» ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 27 πόντους, ο Άντονι Ντέιβις είχε 19 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε 19 πόντους και 10 ασίστ.

Ήττα και για τη δεύτερη ομάδα του Λος Άντζελες, τους Κλίπερς, οι οποίοι έχασαν από τους Τζαζ με 110-102. Ο Τζόρνταν Κλάρκσον, σημείωσε 23 πόντους και ο Κόλιν Σέξτον πρόσθεσε εννέα από τους 22 πόντους του στο τέταρτο δεκάλεπτο, για να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα της Γιούτα.

Ο Λάουρι Μάρκανεν πρόσθεσε 18 πόντους και εννέα ριμπάουντ και η Γιούτα κέρδισε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της στο Λος Άντζελες καθώς την Παρασκευή οι Τζαζ επικράτησαν και των Λέικερς.

Για τους γηπεδούχους, που προέρχονταν από σερί τριών νικών, ο Πολ Τζορτζ είχε 34 πόντους και ο Μάρκους Μόρις πρόσθεσε 18 πόντους.

Οι Ράπτορς επικράτησαν των Μπουλς με 113-104, με τον Φρεντ Βανφλίτ να μετράει 30 πόντους και 11 ασίστ.

Η επιστροφή του Βανφλίτ ήταν ώθηση για τους Ράπτορς, οι οποίοι θα μείνουν χωρίς τον Πασκάλ Σιάκαμ (διάταση του δεξιού προσαγωγού) για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο Ο.Τζι. Ανουνόμπι πρόσθεσε 22 πόντους και ο Σκότι Μπαρνς είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ για τους Ράπτορς.

Για τους Μπουλς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 20 πόντους, ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 18 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ 16 πόντους πρόσθεσε ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Τέλος οι Γκρίζλις επιβλήθηκαν των Γουίζαρντς με 103-97, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους εντός έδρας στο 4-0.

Ο Ντέσμοντ Μπέϊν σημείωσε 28 πόντους (4/8 τρίποντα), ο Τζα Μοράντ πρόσθεσε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ ο Μπράντον Κλαρκ είχε 16 πόντους (7/8 σουτ) ερχόμενος από τον πάγκο.

Για τους Γουίζαρντς, που έπαιξαν χωρίς τον Μπράντλεϊ Μπιλ, ο Μόντε Μόρις είχε 18 πόντους και ο Ρούι Χατσιμούρα είχε 15 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις