Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αποτελέσματα NBA: Σπουδαία νίκη για τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς – «Στα σχοινιά» οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς

Αποτελέσματα NBA: Σπουδαία νίκη για τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς – «Στα σχοινιά» οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς πήραν πολύ σημαντική νίκη με 122-114 επί των Λος Άντζελες Κλίπερς και έβαλαν “φωτιά” στην κατάταξη της Δύσης στο NBA, σε ό,τι αφορά τη “μάχη” για την 6η θέση που αποφεύγει το play in.

Με τη νίκη αυτή, οι Πέλικανς έριξαν τους Κλίπερς στις 38 ήττες, όσες έχουν και οι ίδιοι, αλλά και οι Λος Άντζελες Λέικερς πίσω τους, ενώ μία λιγότερη έχουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ με 36 πόντους και 8 ασίστ, μαζί με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ, οδήγησαν τους “Πελεκάνους”, ενώ ο Καουάι Λέοναρντ ήταν… μόνος του για τους Κλίπερς, με 40 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 129-122 των Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι θα χρειαστούν πλέον υπέρβαση για να προλάβουν έστω το play in τουρνουά του NBA.

Ο Τζίμι Μπάτλερ με 35 πόντους και 12 ασίστ  “σκότωσε” την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος είχε 42 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να “ξεκολλήσει” τους Τεξανούς, που είχαν  και τον Κάιρι Ίρβινγκ με 23 πόντους και 8 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις