Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Οι Γκρίζλις νίκησαν τους εκπληκτικούς Ντόντσιτς και Ίρβινγκ μέσα στο Ντάλας

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Οι Γκρίζλις νίκησαν τους εκπληκτικούς Ντόντσιτς και Ίρβινγκ μέσα στο Ντάλας
Reuters

Παρά τις σημαντικές τους απουσίες, οι Μέμφις Γκρίζλις επικράτησαν με των Ντάλας Μάβερικς με 103-120, παρά την εκπληκτική εμφάνιση των Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ. Νέα νίκη για τους Λέικερς

Μια δυνατή… σφαλιάρα δέχθηκαν οι Μάβερικς μέσα στην έδρα τους. Οι Γκρίζλις αγωνίστηκαν στο Ντάλας χωρίς τους Τζα Μοράντ και Τζάρεν Τζάκσον, “έχασαν” στα μέσα του ματς και τον Μάρκους Σμαρτ, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να νικήσουν με άνεση (103-120) τους Μάβερικς, που είχαν σε εκπληκτική βραδιά τους Ντόντσιτς λκαι Ίρβινγκ.

Ο Ντέσμοντ Μπείν με 3 2πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Σμαρτ να προλαβαίνει να σκοράρει 23 πόντους πριν τραυματιστεί και τους Λουκ Κενάρντ, Εξέβιερ Τίλμαν και Ζάιρ Γουίλιαμς να προσθέτουν από 14 πόντους.

Για τους Μάβερικς, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 33 πόντους και ο Λούκα Ντόντσιτς 31 πόντους, ωστόσο -από εκεί και πέρα- κανένας άλλος παίκτης δεν μπόρεσε να βοηθήσει σημαντικά.

Με κορυφαίο για ακόμη μία βραδιά τον Αντονι Ντέιβις, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν τους Τορόντο Ράπτορς με 132-131, μετά από ένα συναρπαστικό ματς.

Ο 30χρονος Άντονι Ντέιβις κυριάρχησε στο ντέρμπι και τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους (σ.σ. ρεκόρ σεζόν) και 11 ριμπάουντ. Σημαντική βοήθεια στην νίκη των γηπεδούχων, προσέφερε και ο Λεμπρον με 22 πόντους και 12 ασίστ.

Με αυτήν την νίκη, οι Λέϊκερς έφθασαν στις 19, ενώ μετρούν και ισάριθμες ήττες. Κορυφαίος για τους Ράπτορς ήταν ο Σκότι Μπαρνς με 26 πόντους.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Πίστονς-Κινγκς 110-131

Μάτζικ-Τίμπεργουλβς 92-113

Νικς-Μπλέιζερς 112-84

Μάβερικς-Γκρίζλις 103-120

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις