Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Νίκη «ανάσα» για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μπρέικ για Φοίνιξ Σανς και Φιλαδέλφεια Σίξερς

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Νίκη «ανάσα» για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μπρέικ για Φοίνιξ Σανς και Φιλαδέλφεια Σίξερς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι πρωταθλητές του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν νίκη “ανάσα” με 114-97 επί των Σακραμέντο Κινγκς και μείωσαν τη σειρά των πλέι οφ σε 2-1, έχοντας και το επόμενο παιχνίδι στην έδρα τους.

Παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Ντρέιμοντ Γκριν, οι Γουόριορς κατάφεραν να πάρουν από την αρχή το προβάδισμα και να φθάσουν εύκολα στη νίκη, με τον Στέφ Κάρι να έχει 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και ο Άντριου Γουίγκινς με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ για τους Κινγκς, ο Ντιάρον Φοξ με 26 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις με 15 πόντους και 16 ριμπάουντ, δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα.

Μπρέικ είχαμε στα άλλα δύο παιχνίδια των πλέι οφ του NBA, με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να επικρατούν με 102-97 στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς και κάνουν το 3-0 στη σειρά, φθάνοντας μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ταϊρίς Μάξεϊ με 25 πόντους και 5 τρίποντα, αλλά και ο Τζέιμς Χάρντεν με 21 πόντους πριν αποβληθεί από το ματς, ήταν οι κορυφαίοι για τους Σίξερς, αφού ο Τζοέλ Εμπίντ έμεινε στα… ρηχά με 14 πόντους. Ο Μικάλ Μπρίτζες είχε 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, για τους Νετς.

Αντίστοιχα, οι Φοίνιξ Σανς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία τόσο του Πολ Τζόρτζ όσο και του Καγουάι Λέοναρντ για να πάρουν πίσω το μπρέικ από τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 129-124. Ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε “όργια” με 45 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 28 πόντους, με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Το “πάλεψαν” ο Νόρμαν Πάουελ με 42 πόντους και ο Γουέστμπρουκ με 30 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις