Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αποθέωση για Αφελάι!

Αποθέωση για Αφελάι!

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν καθοριστικός στη νίκη της Ολλανδίας επί του Καζακστάν (3-1), φτιάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και πετυχαίνοντας το 2-1 -στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο χρόνια στη βασική ενδεκάδα- και όπως ήταν φυσικό άκουσε κολακευτικά λόγια για την απόδοση του

Τόσο ο ομοσπονδιακός των “οράνιε” Γκούς Χίντινκ, τόσο και ο αρχηγός της ομάδας Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μίλησαν με πολύ καλά λόγια για τον Αφελάι, με τον τεχνικό των Ολλανδών -μάλιστα- να αναφέρει πως ο παίκτης αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ!

«Ο Αφελάι έχει προπονηθεί πολύ καλά τις τελευταίες μέρες. Τον ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω τι μπορεί να κάνει. Είναι καλό που μετά από μία δύσκολη περίοδο ξαναβρίσκει τον δρόμο του. Παίζει σε μία μεγάλη ομάδα, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι σωστό», ανέφερε ο Χίντινκ, ενώ ο Φαν Πέρσι πρόσθεσε:

«Ήταν διπλή λύτρωση και γι’ αυτόν και για μας. Θαυμάσια. Ξέρω πόσες δυσκολίες πέρασε και έπρεπε να επιστρέψει. Πέτυχε το νικητήριο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίμπι. Πέρασε πολλά και τώρα είναι ξανά πίσω στην κορυφή. Σοκαρίστηκα με το μαρκάρισμα που του έκανε ο Ντζολτσίεφ, ελπίζω να είναι μαζί μας στην Ισλανδία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε