Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αποθέωση στην Πορτογαλία για Μαρτίνς: «Το απόλυτο παράδειγμα του ταλέντου μας στο εξωτερικό»

Αποθέωση στην Πορτογαλία για Μαρτίνς: «Το απόλυτο παράδειγμα του ταλέντου μας στο εξωτερικό»
ΦΩΤΟ intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό σε δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου στη Superleague και το γεγονός έχει γίνει πρώτο θέμα και στην πατρίδα του την Πορτογαλία.

Ο προπονητής των Πειραιωτών αποθεώνεται στην πατρίδα του, με την εφημερίδα O’Jogo να έχει ολοσέλιδο αφιέρωμα με τίτλο “Μαρτίνς Πρωταθλητής” και τον πρόεδρο της Primeira Liga, Πέδρο Προένσα να τον χαρακτηρίζει σε δηλώσεις του “το απόλυτο παράδειγμα του πορτογαλικού ταλέντου στο εξωτερικό”.

Οι δηλώσεις του Προένσα για Μαρτίνς

«Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι το απόλυτο παράδειγμα του πορτογαλικού ταλέντου στο εξωτερικό. Είναι ένα από τα ξεκάθαρα παραδείγματα του ταλέντου των Πορτογάλων ανά τον κόσμο. Έφυγε από την Πορτογαλία για την Ελλάδα, τον αγκάλιασε το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, το ίδιο έκανε και εκείνος για αυτό το πλάνο και μόλις πήρε το 2ο πρωτάθλημά του. Είναι μία τρομερά υπερήφανη στιγμή για την πορτογαλική Λίγκα. Περήφανη στιγμή για αυτά τα επιτεύγματά του

Συγχαρητήρια στον Πέδρο και τους Πορτογάλους που είναι μέρος του τεχνικού επιτελείου του και φυσικά σε Σα, Σεμέδο, Σίλβα και Μπρούμα που είναι επίσης πρωταθλητές Ελλάδας. Τι γεμάτη μέρα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις