Αθλητικά

Αποχαιρέτησε ο Μίτσελ – Το τιτίβισμά του για τον Ολυμπιακό

Περίπου δύο ώρες πέρασαν από την ανακοίνωση της απόλυσης του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, για να υπάρξει η πρώτη αντίδραση από τον Ισπανό προπονητή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 51χρονος κόουτς έγραψε στο twitter:

“Από σήμερα δεν είμαι πια προπονητής του Ολυμπιακού. Ήταν μία μεγάλη προσωπική και πάνω απ΄όλα επαγγελματική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν μεγάλο σύλλογο, ένα μεγάλο πρωτάθλημα, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλα φοβερούς οπαδούς. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που κατάφερα να συνεισφέρω στην ιστορία αυτού του συλλόγου με τα τρόπαια που σηκώσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Σας εύχομαι καλή τύχη”.

Νωρίτερα, είχε αποχαιρετήσει τους παίκτες της ομάδας και τους συνεργάτες του. Ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου, κ. Καραπαπάς ανέφερε ότι ο κόουτς θα τοποθετηθεί επισήμως την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα