Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αραούχο και Ντέμης μιλούν για τη φανέλα με το “11”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Σέρχιο Αραούχο πήρε τη φανέλα με το Νο 11 στην ΑΕΚ και ενημερώθηκε για τη σημαντική της ιστορία.

Μεταξύ άλλων την έχουν φορέσει ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντέμης Νικολαΐδης. «Μαθαίνω τώρα ότι το 11 είναι τόσο ιστορικός αριθμός θέλω να προσπαθήσω και εγώ να γράψω τη δική μου ιστορία και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ», είπε στην πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα στο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube.

 

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια ευκαιρία που μου δίνει η ΑΕΚ για να δείξω αυτά που μπορώ να κάνω, αυτά που δεν έδειξα στην Ισπανία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ο κόσμος και το πώς με έχουν αντιμετωπίσει από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα, όλα αυτά που έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Είναι πολύ όμορφο, ξεκινώντας από την Μπόκα μέχρι και τώρα στην ΑΕΚ παίζουν με κίτρινο. Όπως είπα και με τον πατέρα μου, ήταν μια πολύ σημαντική ευκαιρία, παρότι υπήρχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερη οικονομική ανταμοιβή αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ γιατί είναι μια καλύτερη κίνηση για την καριέρα μου», πρόσθεσε ο Αραούχο και έπειτα αναφέρθηκε στα ματς που ακολουθούν: «Ανυπομονώ πάρα πολύ να το ζήσω, να κάνω προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες, να δω γεμάτο το γήπεδο, να κερδίσουμε όλα τα δύσκολα ματς και τα ντέρμπι και να δώσουμε στους φιλάθλους μας αυτό που θέλουν», κατέληξε.

Τυχερή η φανέλα

Μίλησε όμως και ο Ντέμης για το νούμερο που θα φοράει στην πλάτη του ο Αργεντίνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ΣΠΟΡ FM: «Θα αποδειχθεί τυχερή η φανέλα με το 11, είμαι σίγουρος. Βέβαια, δεν μου ανήκει το νούμερο, πριν από εμένα το φορούσε κάποιος σπουδαίος (σ.σ. ο Θωμάς Μαύρος). Ο Αραούχο μπορεί να παίξει παντού. Και σέντερ φορ, μπόρει και δεύτερος. Σουτάρει καλά και με τα δυο πόδια. Είναι παίκτης επιπέδου Σεβίλλης και τύπου Σκόκο σε ποιότητα. Η θέση του είναι κάτι ανάμεσα σε Σκόκο και Μπλάνκο, σα να λέμε 9,5 (σ.σ.: γέλια). Πάντως το 50% να παίξει από αυτό που έχει θα κάνει διαφορά».

Αναφέρθηκε επίσης και στο πόσο μπορεί να αρέσει στον Αραούχο η Ελλάδα ερχόμενος από την Primera Division: «Δεν αγαπάνε όλοι οι ποδοσφαιριστές το ίδιο το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ο Καραγκούνης που το αγαπάει στο 100%, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που αγαπάνε την ομάδα. Αν θες να παίζεις, όπου και να πας, θα παίξεις. Βλέπεις το γκαζόν και θες να παίξεις. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός. Ο Αραούχο είναι σε μια πολύ καλή ηλικία».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε